La teva seguretat és la nostra prioritat.
Som qui et protegirà millor. Perquè estem a prop teu, perquè ens importes, perquè et coneixem.

Som una empresa instal·ladora i mantenidora de sistemes electrònics de seguretat especialitzada en noves tecnologies. A NiX treballem per oferir projectes adaptats a les teves necessitats i donar solucions amb garantia de qualitat. 

quienes_somos_img1

Fundada el 2011, NiX Grup de Seguretat prové de la fusió de dues empreses líders a la seva zona, Cymes Sistemes de Seguretat, amb seu al Maresme, i Micro Electrónica Instal·lacions, ubicada al Vallès Oriental, cadascuna d’elles amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la seguretat electrònica.

Els nostres clients procedeixen d’àrees tan diverses com petites i grans empreses, habitatges particulars, comerços o establiments en què els sistemes de seguretat són d’obligat compliment, com ara entitats financeres, joieries, farmàcies i administracions de loteria, entre d’altres.

La nostra empresa està formada per un equip consolidat de professionals altament qualificats, amb l’objectiu d’oferir el millor servei possible als nostres clients. Per això, tots els que formem part del personal de NiX atorguem la màxima importància a la formació contínua que, d’altra banda, sempre hem dut a terme.

 A NiX treballem per al nostre client i entenem que ha de rebre un servei integral per poder cobrir totes les seves necessitats, de manera que sempre fem un estudi basat en els possibles riscos i elaborem un pla personalitzat. Oferim les solucions més adequades juntament amb la tecnologia més avançada en el camp de la seguretat.

quienes_somos_img2

ET PROTEGIM CONTRA QUALSEVOL ROBATORI AL TEU HABITATGE

Contracta el teu sistema de seguretat amb NiX.

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn