Sistemes d'alarma per a la teva llar

Sempre connectats per vetllar per la teva seguretat i la dels teus.

A NiX, disposem d’un producte únic i exclusiu que aporta protecció antirobatori arreu del teu habitatge.

Tots els productes amb els quals treballem han estat provats pel nostre departament d’enginyers per garantir-ne al màxim la qualitat.

Sistemes de detecció d’alarmes per a habitatges, tant per a interior com per a exterior

Disposem d’una àmplia gamma de productes, des d’alarmes senzilles fins a sistemes més sofisticats, que ens permeten donar solució a tot tipus d’instal·lacions; garantin un funcionament correcte del sistema d’alarma per a cases o pisos.

Gestió total des de l’aplicació

Disposem de sistemes d’alarma per a la llar que pots gestionar des del teu propi telèfon o tauleta, i així tens un control total del sistema en tot moment. A més, es poden integrar amb altres sistemes domòtics.

Sistemes de comunicació d’alarma per a la llar d’alta seguretat

Utilitzem l’última tecnologia en comunicacions amb WWO, el nostre comunicador, que transmet els senyals d’alarma de la teva residència tant per ADSL com per GPRS/2G/3G, i que és capaç de detectar una inhibició de comunicacions.

ET PROTEGIM CONTRA QUALSEVOL ROBATORI AL TEU HABITATGE

Contracta el teu sistema de seguretat amb NiX.

Web Way One. Transmissor d’alta seguretat
Video Anàlisi
Alarma Antimascotes
Seguretat Pasiva
Sistemes d’alarma personalitzats

COM FUNCIONA A LA LLAR

A continuació, detallem els processos que cal seguir en el moment en què la central receptora d’alarmes (CRA) rep una alarma del teu sistema:

Recepció d’alarma

Recepció d’alarma

Aquest és el punt més crític dins el procés. És fonamental que el teu sistema d’alarmes per a casa disposi de més d’una via de comunicació amb la central receptora ja sigui per telèfon, GPRS o IP. D’aquesta manera, ens assegurem que el senyal d’alarma arribi de la manera més ràpida i efectiva.

Avís

Avís

Quan arriba l’avís d’alarma del sistema a la central receptora d’alarmes (CRA), s’inicia un protocol per verificar aquest senyal d’alarma i considerar-lo vàlid.

Propietari de l’habitatge

Propietari de l’habitatge

En el cas que el sistema no disposi d’altres mètodes de verificació, la primera acció que es fa des de la central receptora d’alarmes és procedir al contacte amb el propietari de l’habitatge per informar del senyal d’alarma que s’ha rebut i identificar si es tracta d’una falsa alarma o d’una alarma confirmada.

Acció

Acció

Si es tracta d’una alarma confirmada, des de la central d’alarmes es procedeix a l’avís immediat de les forces i els cossos de seguretat competents.

Per què NiX?

Perquè utilitzem la millor tecnologia per protegir el que t’importa.

 Per a nosaltres protegir-te és una prioritat i ens basem en aquesta filosofia per oferir-te el més bon servei. Et protegim perquè et coneixem.

 Sempre disposem dels sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades en seguretat electrònica i de l’assessorament del nostre departament d’enginyeria, que aporta una solució completa al teu projecte.

Els serveis de consultoria s’ofereixen a aquelles empreses que necessiten documentar la instal·lació de seguretat dels seus edificis.

Contacte

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn