Sistemes de videovigilància per a la teva llar

Gràcies a les últimes tecnologies en càmeres de seguretat, podem oferir vigilància a particulars perquè, d’una manera senzilla, puguin veure el que passa a la teva llar. A més, aquests dispositius actuen com un dissuasiu visual per a intrusos potencials: sabran que la teva llar està protegida.

Sistemes / Tecnologia

Els sistemes de CCTV estan en una continua evolució, es per això que a NiX estem sempre en una continua cerca de nous sistemes amb les tecnologies mes avançades i innovadores del mercat. El nostre objectiu es equipar la seva casa amb una instal·lació de videovigilància (CCTV) personalitzada, fiable i innovadora que doni una major seguretat al seu habitatge.

Càmeres

Som especialistes en instal·lacions amb sistemes de càmeres de seguretat tant amb tecnologies HDCVI, IP o analògiques. Treballem amb diversos tipus de càmeres tubulars, domos, càmeres amb visió panoràmica de 360º o 180º i també treballem amb càmeres tèrmiques, càmeres de reconeixement facial o amb lector de matricules entre altres. Pensem en solucions específiques per cada tipo d’instal·lació.

Manteniment

Recomanem la contractació del servei de manteniment pel seu sistema de videovigilància de cara a assegurar el correcte funcionament. Disposem d'un servei tècnic 24 hores per part del nostre personal amb mes de 20 anys d’experiència dins el sector, ells son els encarregats de realitzar les revisions periòdiques del sistema permetent assegurar-nos del seu correcte funcionament en tot moment.

La millor vigilància per la teva llar

Contracta càmeres de seguretat amb NiX.

Sistemes de Cámares Interiors
Sistemes de Cámeres Exteriors
Gestió d’enregistraments des d’aplicació
Tecnologies per a sistemes CCTV

Per què NiX?

Perquè utilitzem la millor tecnologia per protegir el que t’importa.

 Per a nosaltres protegir-te és una prioritat i ens basem en aquesta filosofia per oferir-te el més bon servei. Et protegim perquè et coneixem.

 Sempre disposem dels sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades en seguretat electrònica i de l’assessorament del nostre departament d’enginyeria, que aporta una solució completa al teu projecte.

 Els serveis de consultoria s’ofereixen a aquelles empreses que necessiten documentar la instal·lació de seguretat dels seus edificis.

Contacte

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn