Sistemes d'alarma per al teu negoci

Atenem les necessitats del teu negoci per oferir-te una solució a mida.

A NiX, disposem de sistemes d’alarmes d’alta seguretat per a empreses. Productes exclusius que han estat provats pel nostre departament d’enginyeria per donar les màximes garanties de qualitat.

Sistemes de detecció d’alarmes, tant per a interior com per a exterior

Disposem d’una àmplia gamma de productes per al teu negoci, des d’alarmes per a oficines més senzilles, fins a sistemes més sofisticats que ens permeten donar solució a tot tipus d’instal·lacions i garantir un funcionament correcte del sistema d’alarma.

Gestió total des de l’aplicació

Disposem de sistemes d’alarmes per a negocis que es poden gestionar des del teu propi telèfon o tauleta, i així tens un control total del sistema en tot moment. A més, es poden integrar amb altres sistemes domòtics per poder dur a terme operacions a distància com ara obertura i tancament de portes, encesa i apagada de llums i calderes o aires condicionats, etc.

Sistemes de comunicació d’alarma d’alta seguretat

Utilitzem l’última tecnologia en comunicacions amb WWO, el nostre comunicador, que transmet els senyals d’alarma de la teva residència tant per ADSL com per GPRS/2G/3G, i que és capaç de detectar una inhibició de comunicacions.

ET PROTEGIM CONTRA QUALSEVOL ROBATORI AL TEU NEGOCI

Contracta el teu sistema de seguretat amb NiX.

Web Way One. Transmissor d’alta seguretat
Videoanàlisi
Generadors de boira
Seguretat física
Sistemes d’alarma personalitzats

COM FUNCIONA EN EL NEGOCI

A continuació, detallem els processos que cal seguir en el moment en què la central receptora d’alarmes (CRA) rep una alarma del teu sistema:

Recepció d’alarma

Recepció d’alarma

És el punt més crític dins el procés: és fonamental que el teu sistema disposi de més d’una via de comunicació amb la central receptora, ja sigui per telèfon, GPRS o IP. D’aquesta manera, ens assegurem que el senyal d’alarma arribi de la manera més ràpida i efectiva possible.

Avís

Avís

Quan arriba l’avís d’alarma del sistema a la central receptora d’alarmes (CRA), es posen en marxa una sèrie de protocols per verificar aquest senyal d’alarma i considerar-lo vàlid.

Propietari del negoci

Propietari del negoci

En el cas que el sistema no disposi d’altres mètodes de verificació, la primera acció que es fa des de la central receptora d’alarmes és procedir al contacte amb els responsables del sistema per informar del senyal d’alarma que s’ha rebut i identificar si es tracta d’una falsa alarma o d’una alarma confirmada.

Acció

Acció

Si es tracta d’una alarma confirmada, des de la central d’alarmes es procedeix a l’avís immediat de les forces i els cossos de seguretat competents.

Per què NiX?

Perquè utilitzem la millor tecnologia per protegir el que t’importa.

 Per a nosaltres protegir-te és una prioritat i ens basem en aquesta filosofia per oferir-te el més bon servei. Et protegim perquè et coneixem.

 Sempre disposem dels sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades en seguretat electrònica i de l’assessorament del nostre departament d’enginyeria, que aporta una solució completa al teu projecte.

Els serveis de consultoria s’ofereixen a aquelles empreses que necessiten documentar la instal·lació de seguretat dels seus edificis.

Contacte

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn