Sistemes contra incendis per al teu negoci

A NiX entenem els problemes i desafiaments que suposen els incendis en un negoci. La nostra experiència en detecció i extinció d’incendis ens permet dissenyar la solució que s’adapti millor a les teves necessitats de protecció contra incendis, fet que minimitza les pèrdues i la interrupció d’activitats quotidianes.

Detecció d’incendis

A NiX comptem amb una dilatada experiència dins el sector de la detecció d’incendis, es per això que treballem amb tot tipus de sistemes, ja siguin analògics o convencionals, permetin-nos dissenyar instal·lacions per els nostres clients amb les majors garanties de protecció contra incendi.

Extinció d’incendis

Un sistema d’extinció d’incendis es la forma més ràpida d’evitar un possible incendi, a través dels nombrosos sistemes i mètodes de extinció de incendi que existeixen ens permeten poder aplacar qualsevol tipus d’incendi des d’un inici, reduint de forma significativa els possibles danys.

Manteniment

A NiX disposem d’un servei de manteniment per a sistemes de detecció i extinció d’incendis de cara a garantir un bon estat de les instal·lacions. Disposem d’un equip de tècnics dedicat a la realització d’aquests manteniments periòdics i així assegurar-nos del seu funcionament en tot moment.

ET PROTEGIM CONTRA QUALSEVOL ROBATORI AL TEU NEGOCI

Contracta el teu sistema de seguretat amb NiX.

Detecció d'incendis
Boques d’incendi
Ruixadors
Grups de pressió
Sistemes d’extinció

COM FUNCIONA

A continuació, detallem els processos que cal seguir en el moment en què la central receptora d’alarmes (CRA) rep una alarma del teu sistema:

Recepció d’alarma

Recepció d’alarma

És el punt més crític dins el procés: és fonamental que el teu sistema disposi de més d’una via de comunicació amb la central receptora, ja sigui per telèfon, GPRS o IP. D’aquesta manera, ens assegurem que el senyal d’alarma arribi de la manera més ràpida i efectiva possible.

Avís

Avís

Quan arriba l’avís d’alarma del sistema a la central receptora d’alarmes (CRA), es posen en marxa una sèrie de protocols per verificar aquest senyal d’alarma i considerar-lo vàlid.

Propietari

Propietari

En el cas que el sistema no disposi d’altres mètodes de verificació, la primera acció que es fa des de la central receptora d’alarmes és procedir al contacte amb els responsables del sistema per informar del senyal d’alarma que s’ha rebut i identificar si es tracta d’una falsa alarma o d’una alarma confirmada.

Acció

Acció

En el cas que no sigui una falsa alarma, és a dir, que es tracti d’una alarma confirmada, la central d’alarmes procedeix a l’avís immediat al cos de bombers.

Per què NiX?

Perquè utilitzem la millor tecnologia per protegir el que t’importa.

 Per a nosaltres protegir-te és una prioritat i ens basem en aquesta filosofia per oferir-te el més bon servei. Et protegim perquè et coneixem.

 Sempre disposem dels sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades en seguretat electrònica i de l’assessorament del nostre departament d’enginyeria, que aporta una solució completa al teu projecte.

 Els serveis de consultoria s’ofereixen a aquelles empreses que necessiten documentar la instal·lació de seguretat dels seus edificis.

Contacte

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn