Sistemes de control d'accessos per al teu negoci

Els sistemes de control d’accés son de gran utilitat a la hora de tenir un control sobre l’entrada d’usuaris no autoritzats a les instal·lacions, ja sigui per mitjà d’un lector biomètric, targetes d’identificació o un teclat numèric.

A part comptem amb sistemes per un control de presència i horari, a partir dels quals podem obtenir estadístiques concises sobre entrades i sortides de personal i identitat.

Sistemes de control d’accés per proximitat i codi

NiX disposa d’un gran ventall de sistemes per el control d’accessos que ens permet oferir tot tipus de solucions que requereixin els nostres clients, ja siguin a nivell de seguretat dins el seu propi recinte i així obtenir un millor control sobre el horari de la seva plantilla y de les entrades i sortides en les seves instal·lacions.

Sistemes de control d’accés biomètrics

Aquest tipus de sistemes son considerats els mes segurs i difícils de sabotejar. Els controls d’accés biomètrics funcionen a través de qualitats biològiques del usuari, poden ser a través de una empremta dactilar, el iris, el rostre o altres trets únics que siguin propis de un usuari.

Manteniment de sistemes de control d’accés

A NiX disposem d’un servei de manteniment de sistemes de control d’accés y horari per poder garantir un bon estat dels mateixos i garantir el seu correcte funcionament. També disposem d’un servei d’atenció al client per part del nostre servei tècnic per donar suport als nostres clients amb els seus sistemes.

T'AJUDEM A CONTROLAR ELS ACCESSOS AL TEU NEGOCI

Contracta el control d’accessos amb NiX.

Control d’accessos per proximitat i codi
Sistemes biomètrics
Manteniment

Per què NiX?

Perquè utilitzem la millor tecnologia per protegir el que t’importa.

 Per a nosaltres protegir-te és una prioritat i ens basem en aquesta filosofia per oferir-te el més bon servei. Et protegim perquè et coneixem.

Sempre disposem dels sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades en seguretat electrònica i de l’assessorament del nostre departament d’enginyeria, que aporta una solució completa al teu projecte. 

Els serveis de consultoria s’ofereixen a aquelles empreses que necessiten documentar la instal·lació de seguretat dels seus edificis.

Contacte

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn