Sistemes de videovigilància per al teu negoci

Gràcies a les últimes tecnologies en càmeres de seguretat, podem oferir vigilància a empreses perquè, d’una manera senzilla, puguin veure el que passa en el seu negoci. A més, aquests dispositius actuen com un dissuasiu visual per a intrusos potencials: sabran que la teva empresa està protegida.

Sistemes / Tecnologia

NiX esta en una cerca permanent dels sistemes i tecnologies més avançats dins del mercat de cara a aportar una millora a nivell de seguretat i una major capacitat de control per part del nostre client. El nostre propòsit es poder garantir la millor instal·lació de videovigilància (CCTV) adaptada a cada negoci amb la tecnologia més puntera del moment.

Càmeres

Treballem amb una amplia gama de càmeres per la videovigilància professional a part de diverses tecnologies que ens permeten dissenyar sistemes que poden funcionar sota tot tipus de condicions. Permeten oferir al nostre client un control total de les seves instal·lacions en tot moment.

Serveis

NiX disposa de serveis específicament dedicats a les empreses, per a cada tipus d’instal·lació, en el cas dels sistemes de videovigilància disposem d’un servei de manteniment. Oferim la possibilitat de poder vincular el sistema de CCTV amb la alarma de robo assegurant una detecció mes fiable i ràpida per part de la central receptora d’alarmes a part d’altres serveis.

ET PROTEGIM: LA MILLOR VIGILÀNCIA EN EL TEU NEGOCI

Contracta càmeres de seguretat amb NiX

HDCVI
IP
Gestió d’enregistraments des d’aplicació

Per què NiX?

Perquè utilitzem la millor tecnologia per protegir el que t’importa.

Per a nosaltres protegir-te és una prioritat i ens basem en aquesta filosofia per oferir-te el més bon servei. Et protegim perquè et coneixem.

Sempre disposem dels sistemes de seguretat més avançats distribuïts per grans marques especialitzades en seguretat electrònica i de l’assessorament del nostre departament d’enginyeria, que aporta una solució completa al teu projecte.

 Els serveis de consultoria s’ofereixen a aquelles empreses que necessiten documentar la instal·lació de seguretat dels seus edificis.

Contacte

Oferim serveis a Barcelona, especialment al Maresme i el Vallés. Disposem d’una gran cartera de clients a Granollers, Mataró, Sant Cugat del Valles...

Facebook Twitter LinkedIn